Eylül ayının 1inde hesapli hostingden reseller siparişi vermek için canlı destek hattına girdim ve oradaki arkadaşa reseller paket almak istediğimi söyledim kendiside bana hesap numaralarını verdi hesaba parayı aktardım sonrasında şu an hesbaın açılamayacağını caner beyin gelip kendisinin hesabı açabileceğini iletti..Bende peki dedim yalnız sitelerinden verdiğim siparişte domain ismini yanlış verdiğimi verdiğim domain den değil şimdi vereceğim domain üzerinden hesabımın açılasını istediğimi söyledim kendiside bana ok caner beye ileticem dedi.Yaklaşık 1 saat sonra mail geldi ilk vermiş olduğum domainden hesabım açılmış..

Yeniden destek hattına girdim derdimi anlattım tuğçe hanım yeni verilen domain üzerinden hesbaın açılmasının ertesi gün yapıalacağını söyledi.ok dedim.Ertesi gün oldu sonraki gün oldu tık yok.Yeniden destek hattından derdimi anlattım bikaç gün içinde halledilir dediler.Caner beye özel msj attım durumu anlattım bana yapılacakları söyledi.Dediklerini yaptım yinede domain değiştirilmedi.Bugün 13.gün ve hala ilk vermiş olduğum domain üzerinden kayıtlı hesabım.2 gün önce destek hattındanki arkadaş konuyla ilgileneceğini bana mail atacaklarını sonrasında ise yeni hesbaımın yaratlıacağını söyledi 2 gün geçti mail falan gelmedi tabii haliyle...Yani o hesabı kapatıp yeni bir hesap açıp bu yeni hesaba verdiğim domaini kaydetmek bu kadar mı zor ? Destek hattında bu msjı yazarken ahmet adında arkdaş var soru soruyorum cvp yazmıyor...

İyiki 1 aylık almışım paketi kalitenizi ve müşteri memnuniyeti politikanızı öğrenmiş oldum...

Teşekkürler Hesaplihosting

Reseller paket alacaklar için destek ekibinden pek fazla birşey beklememenizi öneririm.Destek hattındaki arkadaşlara destek olacak başka bir ekip lazım çünkü...