2 . Her zaman çırpındık Ayette Dediği Gibi İnsan oğlunun göremediği yerlerde Melekler vardır

Yani Onların Hayalet dediği şeylere bizler inancımız doğrultusunde melek diyoruz aynı şey
8 - Ufa yazıyorda aklıma Gök taşları geliyor insanların o kameraya çektikleri gök taşlarından ibaret olduguna inanıyorum saten semavat öyle çok melekler le doludur ki yer gör beni Tesbih eder diyor Allah cc

yani ufa ya itimadım yok
7 -

Yav işte gülüyorum şuanki burada yaşadıgımız gerçek hayat deyilki ölümden sonra hayat olsun mu diye soruyorlar biz dünyada sadece gerçek hayatta yaşayacagımız şeylerin numunelerini görüyoruz gerçekleri ölümden sonra olacak

Onlara Sormak lazım 60 Sene yaşayım Sonsuzluga Ölmek Ne kadar açı deyilmi ? Ama inançlı kişiler bildigi üzere gerçek hayatın ölümden sonra oldugunu bildiği için ölümden korkmazlar
Bütün inkârcı toplumlarda buna benzer bir düşünceyle karşılaşmanız mümkündür. Böyle düşünmelerinin sebebi ise her şeyi dünya hayatından ibaret görmeleri, yahut dünya hayatındaki üstünlük ve rahatlığı bir gaye edinmeleridir. Bazıları belki ölümden sonra bir hayatın mümkün olabileceğini düşünür ama onu çok fazla ciddiye almazlar. Zira dünya hayatı onlara yakın, ölümden sonraki hayat ise uzak olarak görülmektedir. Ayrıca dünya hayatını kesin bir hayat olarak yaşadıkları halde ölümden sonraki hayatı bir "ihtimal" olarak görmektedirler. Bu yüzden de yaptıklarının karşılıklarını öncelikle yaşadıkları dünya hayatında görmek istiyorlar. Fakat onların görmek istedikleri karşılık insan hayatının bir düzen ve intizama kavuşması, insanın yaratılış gayesini anlayarak ona uygun bir hayat nizamına kavuşması değildir. Onların arzuladıkları, toplumda üstünlük, geniş maddi imkanlara sahip olmak ve arzuladıkları her şeyi engelsiz bir şekilde elde edebilmektir. Bu onlar için bir gayedir