Değerli R10 üyeleri.
Ltd. Şti. mize ait olan domainimizi herkesin bildiği üzere bir host firmasında bulunduruyoruz. Domainimizin admin bilgilerinde ve ödeme yetkilisi bilgilerinde şirketimizin adı ve büyük ortağının ismi yer almaktadır.

Bundan 5 sene önce şirket sahiplerinin yeterli bilgisi olmadığından bu domaini xxx firmasından almışlar. Daha sonra o firma kapanmış ve tüm haklarını bir başka firma devralmış. Şu anda domainimiz çalışıyor. Ancak bu şirket hem yeniden domain süresini uzatabilmemiz için afaki rakamlar taleb ediyor, hem de taşımak istediğimiz zaman afaki rakamlar istiyorlardı.

Taşıma işlemi için tabiri caiz ise "lanet olsun, kurtulalım bunlardan" deyip 120 lirayı hesaplarına yatırdım ve elimde dekontları mevcuttur. Taşıma için gerekli bilgiyi kendilerinden istediğimi de gerek fax gerek mail yoluyla kendilerine 3 defa ilettim.

Ancak aradan geçen 4 gün içerisinde ne domaini başka bir firmaya taşıma işlemi başladı, ne de bana bir yanıt veriyorlar durumla ilgili. Ve işin kötü tarafı Ağustos ayının 28'in de domainin süresi doluyor.

İşlerimizin neredeyse tamamını (%85-90 oranında bir iş alımını) bu web sitemiz ile gerçekleştirmekteyiz. Geçtiğimiz günlerde serverda yaşanan taşınma ile ilgili bir Name Server değişikliğimizi bile 3 günde tamamlayan bu firmanın 3 gün içerisindeki maddi kaybımızda ciddi bir payı olmuştur.

Konuyla ilgili ne yapabiliriz diye danışmak istedim. Çünkü ayın 28'i geldiğinde mağdur durumda kalmak istemiyorum.

Saygılarımla