Turkchat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alan adını bir müddet sürekli ücretsiz olarak dagıttılar.Bizim Türk milletimiz mantıgı ''nerede beleş oraya yerleş'' hesabında nereye yerleştiklerini bilemedi.
Şimdi mantıklı olarak bakmayı bir kez daha denermisiniz lütfen ?
Arkadaşaım nerde alan adını ücretsiz dağıttılır ve hangi tarhiler arasında bana kanıtlarmısın ? turkticaret haricinde ? gerçi oda sayılmaz çünkü adam domainleri ücretsiz dağıttı ve sadece kendi nslerine yönlenyo. bu ha adamın domain sayıları şişirmiş olsaydı hostbulda zirvede olmazdı zaten bak buda bir mantık yolu. Birde türk milletinin mantığı demisin nerde beleş oraya yerleş diye çok saçma böyle bir şeyi türklere mal edemessin bir kere sen rusta olsan arapta olsan ermenide olsan kürtte olsan sana karşılıskız verilen şeyi işi bilmiyorsan iyide olsa kötüde olsa alırsın. Şimdi sende bir kez daha düşün bence.

AB-Ahmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben 10 defa cevap yazdım sen hala anlamıyorsun, kendi bildiğini söylüyorsun. Bizde bu iş içinde 1 senedir varız çok eski değiliz ama yine senden iyi biliyoruz. ben genelleme yapmaya çalışırken siz KB ye yorumluyorsunuz,.

bugun en buyuk firmalar turkticaretle calısıyor adamlar ne oldugunu bilmiyorlar turkticareti bilenler sadece internet işleriyle ugrasanlar bizim gibi adamlar sen aynı hizmeti daha ii yap 50 ytl ye onlar 75 ytlye yapsın gidip ondan alırlar

tamam, hayat güzel herşey sizin bildiğiniz gibi böyle devam edin gençler
Arkadaşım seninde mesajında bir şey dikkatimi çekti Bu işi bir senedir yapıyorsun ve arkadaştan daha iyi bilyiorsun tebrik ederim gerçektende böyle olabilir ama bu işi ondan daha iyi biliyorsan şimdi senin onun yerinde olman lazımdı ve tbrk alman lazımdı sonrada siz kb yi yorumluyorsunuz dediniz zaten bu başlık kb yi yorumlamak için açıldı.
Türk ticarette çalışan dev isim olan büyük firmalar isimler kim merak ettim. Belkide dediğin gibi ne olduğunu bilmiyorum. anlatırsan sevinirim Açıkçası Bu güne kadar ne türkticaretten neden mynet vb. siteden memnun kalan görmedim ben adamları kötülemiyorum adamlar nam yapmış iyiler ama sadece kendilerine iyiler buda bir gerçek adamlar burda emek veren meslektaşlarım kadarmı destek veriyor ? Aynı kalitediki hizmeti bana neresi uygun fiyata sağlarsa orayla iş yapılır çok mantıksız aynı hizmeti sen 50 ye yap adam 75 e sen oraya neden gidersinki çok mantıksız birde başka bir mesajında gençler falan filan demişşsin affına sığınarak söylüyorum bence çok aip etmişşsin gerçekten iyiysen bırak seni başkaları taktir etsinler bilmişlik yapmak hoş bir tavır değil benim mantık yolum.

Kulaktan dolma bilgilerle çok hareket ediyoruz arkadaşlar buna dikkat edelim kanıtlayamacağımız şeyleri söylemeylim konumumuzu durumuuzu bilelim kalp kırmayalım kim neyi hak etmişşse iyide olsa kötüde olsa hakkını teslim edelim. Belki yorumum bazı arkadaşlara sivri gelmiştir. Bu Nedenle kalplerini kırdımsa özür dilerim Saygı ve seygiyle kalmanız dileğiyle. Bu arada geçen mesajdada dedim konu kb yi tbrkten aştı farklı boyuta girdi kategori mod. ilgilenin pls.