kiltlenen başlıktan alıntı ni-osman yaziyor
------------------------------
Not: Teklan ı kötülemek aşşalamak için koymadım videoları yanlış anlaşılmasın herkes kendi işine bakar sadece Sürekli adı geçen Teklan ile Nixcon arasındaki 3 farktan birini gösterdim...

1) Teklana herkes girebilir Nixcon a her önüne gelen giremez
2) Teklan köklü dc ama Nixcon 30 Katı Teklanın
3) Nixcon herzaman daha düzenlidir.

Video larda Kiralık sunucuları görüyorsunuz Mayıs ayından beri Nixcon a artık Netinternet olarak kendi sunucularımızı gönderiyoruz söyle 100-200 sunucu olsun Netinternet Çıkartmalı ASUS kasalarıda göreceksiniz
---------------------------------------------

1) Evet Hiç göremediğimiz ve küçücük bir karede ne olduğu belli olamayn bir dc bir video marker kullanarak bile yapılacak bir video. biz müşteriyiz ve makine almak istiyoruz bizi almayip ta nixcon dışardaki çöpcüyümü alacak?

2) Teklan bir ISP biliyormusun isp ne demek teklanda alt büyüme çalışmalari devam ediyor kapasite 1000 in üzerine çıkacak

3) onlar kiralik sunucu değil co dur. bilmeden konuşmayalım. teklanın kiralık sunuculari siyah duz aopen kasa asus p5 serisinden bir anakart samsung 80 gb lik sata diskler ve kingston ramlar kullanilir.

not: tarafıma gelen bir mailde nixcon un saatlerce uğraşıp değiştirip takamadiği ikide bir ana makinede sorun var şu var bu var diyip müşterileri saatlerce beklettiği çalışmalari teklan 30 sn bitiriyor teklan bu mailide yarin ekliyeceğim eğer büromdaki bilgisayarda silemediysem

bu zamana kadar kimse için kötü bişey sölemedim ama lütfen konuşmalarimiza dikkat edelim . her türlü sorunuza vereceğim her cevabi belgeler ile ispat edebilirim iyi günler

Not: bide 10mbps yi nixcon dan verin bide ben test edeyim 10 Mbps Tr ile yüklenince bakalım nolcek