(a)- Bu Topic'te hiç müşterimiz konu açmamıştır bunun için gurur duyuyoruz. Fakat gerektiğinde kendimiz de açarız diyerekten açıyorum.
(b)- Bu Konuyu r10daki müşterilerimiz için açıyorum -
Merhaba ,
Çoğu Müşterilerimiz r10.Net ailesinden ve hepsi de bilinçli müşterilerdir.Bu müşterilerimize karşı büyük sorumluluklarımızın oldugunu biliyoruz.Kurumsallaşmaya çalıştığımız son dönemlerde ,
Özellikle En son parti vps satışlarında
gerek datacenterin ipleri aşırı çok geciktirmesi ( 1 hafta kadar ) , gerekse datacenterdan kaynaklanan update kesintileri sebebi ve yaşadığımız il içi ev değiştirme olayı nedenleri ile yaşadığımız sıkıntılar.
Elimizde olanın en hızlısını ve en iyisini yapmaya çalışıyoruz fakat elimizde olmayan nedenler yüzünden de doğal olarak topa tutulduğumuz zamanlar oluyor.
Gerek datacenter adına gerekse kendi adımıza özür dileriz.
Belki satışlarımız düşecek,belki topa tutulacağız,belki de kötü bilineceğiz.Ama en önemlisi şahsımıın ve ortağım Ahmet Bey'in müşterilerimize karşı hissettiği sorumluluktur. Bunları göz ardı ederek bu özür yazısını yazmış bulunmaktayız.
Aktif Bilişim İnt. Hiz.
Ali Yılmaz..