Gökhan Bozboğa(Bozbuğa) adlı şahıstan aldığımız Prizmanet.Com un artık gökhan beyle hiçbir ilgisi kalmamıştır. Aşağıda yazılan ilanında tek sorumlusu ve satışı yapan Gökhan Beydir.

Savcıya başvuran kişilerin bizi ve Prizmanet.Com adını kullanmamalarını rica ediyoruz.

Çünkü firmanın ben Veysel Burak Butur dışında kimseyle bir ilişkisi yoktur. Ben siteyi alalı 10 gün olmadı. Bu tip şikayetler gelince herkesi bilgilendirmek istedim.

Gökhan bey bu sitede "Red" rumuzu ile kayıtlı olup

Msn&Mail: freelances34@hotmail.com adresini de kullanmaktadır.

Alıntı
Bu Domain(Alanadı) Satılıktır
Müracat için aşağıdaki iletişim seçeneklerinden biriyle bizimle irtibata geçebilirsiniz
Mail&Msn: for2paclife@hotmail.com
Diğer Satılık Domainler
hirsiz.netkarul.netsarmasheck.comyazaryazara.comse rialworld.netbizdensize.netkayipask.comsiberdost.n etyildirimmobilya.netserialturk.netdostluk.bizkayi pask.netsiberoyun.netiloveyoutupac.combirsu.netela dult.comkayipask.orgsirralemim.cominci.gen.tr----forum-adis.comkeshane.comucuncugurbet.comizzetunver.com----hadisiserif.orgmuratkundura.netucuncugurbet.netlos tturka.com
Bizim ve Prizmanet.Com'un Gökhan beyle ilgisi kalmamıştır. Bilginize sunar bu yazıyı okuduğunuz için tşk ederiz. Her türlü bilgi için açığız. Görüşebiliriz.

Saygılar,
Veysel Burak BUTUR
Prizmanet.Com-Butur İntenet Teknolojileri
msn ve mail: admin@prizmanet.com
telefon: 0535 284 98 36 / 0543 978 69 39 / 0505 837 68 22
Prizmanet.com (Butur Internet Teknolojileri)