Arkadaslar merhaba. Bu yazimdan 1 hafta 10 gun kadar evvel bir konu basligi daha acmistim "isimizbu" ile ilgili. Fakat o yazdigim yazinin aksaminda "Emre" isimli arkadas benimle msn'de iletisim kurmus ve bana bir cozum onerisi sunmustu. 2 ay kadar bekletmelerinden dolayi girdigim zarara karsilik TR'de calistiklari "Sistemnet Telekom" datacenterinden 2 adet p4 3.2 HT islemcili 2 gb. ram li 120 ser gb. hdd li ve 5 mbit unmetered bw li makina saglayacaklardi. Bu gorusmemizin uzerinden tam tamina 1 hafta 10 gun gecmesine ragmen kendileriyle hergun gorusmeye calistigimda benimle mesajlasmamaya mesajlassalarda hergun oyalamaya basladilar. Ve en son 2 gun evvel "Emre" isimli arkadas bana sali gunu makinalarin kesinlikle teslim edilecegini belirtti yani bugun. Fakat sabahtan beri kendisi msn'de olmasina ragmen beni kayda alip cevap yazma ihtiyaci dahi hissetmiyor.
Ki arkadas daha evvel almanyadaki Valueserver datacenterinden yaptigi siparisler icin beni 2 aydan fazla bekletmesinden sonra TR sunucularda hicbir sorun yasatmayacagini, TR'den verdikleri makinalarda problem yasamadiklarini belirtmisti o gun bana. Fakat ortada ne makina var ne de kayda deger bir bilgi.
Ve ustune ustluk arkadaslar bu insanlar benim p4 3.2 leri siparis ettigim tarihten sonra forumlarda ayni ozelliklerde sunucu kiralama islemleri icin yazi yazmislardir. Bana verecekleri yerde sunuculari ilk etapta benim zararimi karsilayacaklari yerde, ellerindeki hali hazirdaki sunuculari baskalarina satip para kazanma cabasi icerisine girmislerdir.
Bu firmayi siddetle kiniyorum. Ve benden size tavsiyedir bu firma ile hicbir sekilde aldanipta is yapmayin. Bu firmanin sahibi Gokhan'ida adam gibi adam biliyordum. O da abi abi diye diye beni yaniltti.
Kendilerine yolladigim ucretin tamamen tarafima geri iadesini talep ediyorum kendilerinden. Kendilerine 7 is gunu muhlet veriyorum. Ve 7 is gununden sonra kendilerine calistigim is yeri olan AFYON ACI BILGISAYAR VE INTERNET HIZMETLERI LTD. STI. sorumlu avukatinca dava acacagimi acikca ibraz ediyorum. Bu durumun buralara gelmesi tamamen kendi hatalaridir.