Arkadaşlar, birileri istediği için değil uzlaşma sağlanamadığı için, konuda sürekli up durumda olduğu için bir anket açıyorum.
Ben uzun çevirilerin halen forumda yardım bulamayacağını savunuyorum ama belki yanılıyorumdur.
Oylayalım, uzatmanın manası yok. Anket sonucuna göre forum ne istiyorsa onu yaparız.
ama ben şahsen 250-300 karakterin yukarısını kendim burada çevirmem, ha belki bazı arkadaşlar isteklidir. Çevirmek isterler.
Ben zaten yakında ayrılıyorum o yuzden körü körüne savunmanın bir anlamı yok bunun. En iyisi sonuçları herkesin görmesi
-) Bence 250-300 karakterin üzerindeki yazılarda yardım bulma şansınız düşük
-) fütursuzca açılan başlıklar burayı dolduracak, hemen hemen kimse yardım etmeyecek
-) Çeviri yardımı kalitesi düşecek ve çevirmen olmayanlarda hadi ben de çevirim diyecek
-) robot ceviri eskiden oldugu gibi artış gosterecek
Ps.: Yanlış anlasılma olmasın bu yukarıdakiler benim kendi kişisel gorusumdur. Siz farklı düşünüyor olabilirsiniz. Ve burada özgürce polemik yaratmamak kaydı ile dusuncelerinizi yazabilirsiniz.
Benim Tercihim ilk şık çünkü ben burada kucuk ceviriler gordukce size yardım etmek istiyorum
Saygılar