Kedi uzanamadığı ete mındar dermiş.

Cw lamersa Hacker kim ozaman ?Yada şöyle sorayım Scorpion sen kimsin ? Cw den kimi tanıyorsun bana 3 isim say TIM den susup oturayım.

Bukadar düşürmeyin kendinizi.Diğer forumlar gibi cw lamer cw lamer die bağırıp durmayın.

Cw bir piramittir.6 -7 kademeden oluşuyor.En alt kademenin yaptıgı amatörce aptallıkları genele vurmak yazıktır.çŞuan her isteyen cw ye rahatça uye olabılır.Ancak bu CW nın kendisi olma hakkına sahip vermez o şahısa.Cw de her kademenın kendıne ait gorevleri vardır.Çok konuşan adamlar ozaman kanıtlayın reel bilgi verip cw 'den şu adam şunu yaptı bu yuzden lamer toplulugudur.

Şuan Adını vermek istemediğim bir Tr BANKASININ güvenlik ağını oluşturan
Cw den bir abi ile sohbet imkanı bulmuştum.Gerçekten Amaçlarını neler yaptıklarını Ve neler yapabıleceklerini Çok iyi anladığım için burda Lamer diye bağıran ÇOK BİLMİŞ arkadaşları görünce İlla yazayım dedim.

Bi arkadaş msn den 2 yıldır cw yı takıp ettıgını lamer toplulugu oldugunu baştaki doktoray ın bıle lamer oldugundan bahsetti.Doktoray kim.Doktoray nasıl cw yı temsıl edıyor.Tım de yok doktoray.

Cw de tr de guvenlık anlmında bırcok ınsana ışık tutabılecek makale ve programlar var.Zaten bugune kadar hackledıklerı sıteler bellidir.Zonede detaylarıda verılmış.Çok fazla söze gerek yok.Burda cw ye lamer dıyen adamlar Vasıflarını ve nıcın lamer olduklarınıda belırtırlerse iyi olur.Aksi taktırde KOMIK DURUMA düşüyorlar.