HitcH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hmm.
Öncelikle, bu Turuncu renk daha açık olabilir. Siyah ile, tam turuncu kesişince göz yoruyor gibi. Çok az daha açılabilir o turuncu renk.
Sag taraftaki Anket başlıgı, resmin altında olmalı. Yani anket başlıgı ile anketin arasında, bir manken resmi uygunsuz durmuş. Ya, anket yazısının üstüne gelmeli o resim, veya anket resmin üstüne çıkmalı. Anket başlıgı ile, anketin arasında birşey olmamalı bence.
O resim siteyi renklendirmek için konulmuş. Resme denilecek birşey yok. Bence o resmin duracagı en güzel yer, Arama alanınında üstü. Yani en üst. Onun altına da, arama eklenir.
Sagdaki, "Dost siteler.." tabiri amatörce olmuş biraz. Onun yerine, "Linkler" veya "Siteler" yazılırsa daha hoş olur. (Gerçi dost siteler.. yazısını oraya ben yazdım ama )

Gerçi hep manken camiasının haberleri var sitede. Ama, resimleri biraz daha kapalı seçebilirsen iyi olur. Gerçi, bizim milletimiz sever böyle şeyleri ama, dozu fazla kaçırmamak lazım.

Son olarak, anasayfadaki haber sayısını 5'e düsürürsen, sayfa bu kadar uzun olmaz. Daha iyi olur. Birde sağ tarafa, "son eklenen 10 haber" gibi bir blok koyabilirsin.

Unutmadan, birde sayfa uzantıları mümkünse .html olsun. Yani, seo ayarları yapılırsa iyi olur.

Bu kadar hayatım
Sevgili Hitch mektubuma burda baslarken.... sana ilk diyecegim demekki bu kadar ögretmişsin ikinci diyecegim o anket yazısını sen koydun uste ucuncu diyecegim ben sitenin rengini çokk seviyorum -ACMICAM RENGİ FELAN- yanlız hangi haberi 5 e dusurcem malesef anlamadım acık resimlere gelince dediğim gibi (magazin) sitesi asla sırf resim amaclı olmasada ilgi çekmek için ufak nuanslar kullandım dost siteler yazısındada haklısın ama biliyosun şablonu senden çalıp tasarladım sendede oyle o yazı sitende istersen site ismi veriyim sonuncusuda sen olmasan ben bu az begenilen sitenin (s )sini bile yapamazdım ben hersey için tesekkur ederim canım