Arkadaşımla ortak kullnadığımız reseller hesabımız var ve sitelerimizi burda barıdnırıyoruz.Ioncube eklentsine ihtiyacım oldu arkadaş yardımı ile sorunu ulaştırdım kendilerine arkadaşım fazla anlamaz bu işten .Ona demişleri sorun sizden kaynaklanıyor sizin yüklemeniz gerekiyor bu eklentiyi diye.Neyse biz başladık en güncel sürümünü indirdim ioncube'un ve yükledim kurulum sırasında php.ini doyasına 1 saır kod eklenmesi gerekiyor dedi.Tabiiki bizim php.ini dosyasına erişim hakkımız yok kendilerine ticket ile illettim.Ticket i okumamışlar.Skypeden ulaştım kendilerine siz mail atın dediler.Maili attım yapmaları gerekneleri bile anlatarak attım.Halledeceğiz dediler. 2 hafta geçti ses seda yok ticket açtım yine ses seda yok.Skype den 4-5 gün ulaşmaya çalıştım bugüne kadar ses gelmedi.Bugün sizi forumlarda şikayet ederim dedim 5 dakika sonra cevap geldi skype'den biz ticket sistemini kaldırdık bakmıyoru ticketlera dediler.Yeni sistem geliştiridik ( Türkiye'de ilk defa ) dediler sms atın cevap veririz dediler.Kendilerine bu sitemden haberimin olmadığını bu sistemin olsa bile yurtdışında olduğumdan dolayı kullanamayacağımı belirttim.Bizi tehdit etmeyin diyor.Forumlara şikayetimi yazarım demek tehdit oluyormuş bu arada.Neyse kaldı öyle.bu ayın sonunda bitiyor anlaşmamız birdaha da kullanmayı düşünmüyorum kullanmanızı da tavsiye etmem.