pLive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Webmaster Araçlarına Sitenizi Ekleyip Kontrol Ettiniz Mi? Bendede Aynı Sorun OLmuştu.. 3.000 Hitim Vardı.. 2 Sayfada İlk 5'teydim.. Sonra Düştü.. Ama Şuan Toparlanıyo.. Webmaster Araçlarındaki SOrunları Düzeltince Sorun HAlloldu..

webmaster araçlarında hata yada uyarı yok. Ve benim sorunum google da 1. sayfada yada 2. sayfada olmak değil.

Düşünün sadece DENEME diye sabit çokta aranan bir kelimede arama yapıyorsunuz. Siteniz 1. sırada. Fakat daha sonra tekrar arama yaptığınızda atıyorum 1.000.000 arama sonucunun içinde sizin siteniz yok.

Ama DENEME RESİMLER gibi (sonuna ne gitirirseniz artık) yazdığınızda 1. sıradasınız. Yada yanlışla DENEME yerine DENEM diye aratılmış yine birincisiniz. Sadece Tek Bir Arama Teriminde Siteniz Yok. Ve Bu arama terimi sizin sitenizin bel kemiği diyelim.

Umarım sağlıklı bir şekilde açıklamışımdır.