Yazdığım script ile
rapidshare.de(yada com) deki hesabınızdaki tüm dosyalarınızı yeni açacağınız ( yada açtığınız ) rapidshare.com a "birkaç dakika içerisinde" aktarabilirim. eğer isterseniz .com dan .com a da aktarabilirim.
günlük limit olarak .de deki hesabınızın download limiti kadar aktarım gerçekleştirebilirim. eğer fazlasını isterseniz kendi limitimi kullanacağım için ekstra ücret isteyeceğim ( ne gerek var bir sonraki günü bekleyin 3 gb daha hak verecek rapid size )

FAQ
.Bizimde windows makinamız var sen çok mu akıllısın mrt ?
- "birkaç dakikalık transfer işleminden bahsediyorum" , bu işlem içine ne kendi makinamı kullanırım nede başkasının makinasını ( zaten kendi makinam linux ) Band düşmanı bu işlem çünkü.

.Benim günlük limitim 3 gb , kaç gb lık dosya aktarabilirsin ?
-Günlük limitiniz x ise x kadar aktarım gerçekleştirebilirim.

..com da başkalarının dosyası var onları kendi hesabıma çekmek istiyorum çekebilirmisin ?
-Çekerim , aynı fiyatlandırma

.Script satılıkmı ?
-Hayır değil.

.Fiyatlandırma nasıl olacak ?
-gb başına 2 ytl istiyorum

.Kendi Limitinden kullanırsan fiyatlandırma nasıl olur ?
-Fiyat=2 x ( GB x 4 ytl)

.Hangi bilgiler lazım bu iş için?
-Dosyalarınızın bulunduğu hesap bilgileri(yada linkleri) ( source ) , Aktarılacak yeni hesap bilgileri ( destination )

.Herşey ok, sana bilgileri verir vermez başlarmısın ?
-Müsait olduğum zaman bilgileri isterim ve anında aktarırım dosyalarınızı yada bilgileri verirsiniz müsait olduğum zaman aktarırım , sizde hesabınıza girdiğinizde görürsünüz dosyalarınızı.

.Ödeme nasıl olacak?
-Garanti Rulezz

atladığım bir yer varsa sorabilirsiniz , saçmalık olarak düşünenler lütfen yazmasın.