Merhabalar,
Dr.Wavenin yani Ali Bey'in firması olan AktifBilisim.Net hakkındaki yorumlarınızı lütfen belirtin.
Bence;
Ticket konusunda desteği yavaş olan, 7/24 desteği bulunmayan saadece mesai saatleri içerisinde ticket cevaplayan bir yer. Haftasonlarıda mesai saatleri arasında değil. Ama 8-9 saatte bir cevaplıyorlar.
6 gündür reseller paketlerini kullanıyorum.
Açıkcası memnun değilim. Tamda yoğunluk olduğu saatlerde sunucu 30-40 dakka kapalı kalıyor. Mesai saatleri içerisinde olmalarına rağmen ticket sistemi durduğundan ne ofise nede cep'e telefonla ulaşabiliyoruz.
Tekrar bu sorun yaşanırsa düşünmeden farklı bir yere geçeceğim şirket olarak özetleyebilirim.
Tekrar merhaba ,
Attığınız ticketlar fırsat buldukça açıklamaları ve detayları ile cevaplanmaktadır. Haklısınız da birşey demiyorum

Bu hafta içi ofis çalışmalarına denk geldiniz sizi yada bir müşteriyi suçlamıyorum elbet, fakat o kadar yoğunduk ki tam olarak sunucu ile ilgilenemedik. Bu 1 yada 2 gün daha devam edebilir. Ki bazen gelen saldırılar olabiliyor örneğin sizin sitelerinizden birisi de olabilir ? Satış konumda yazılmıştı bu tip saldırıları tespit etmek en az 15-20 dk sürmekte. Haftaya Pazartesi gününden itibaren tekrar eski hızımızda devam edeceğiz. Bugünlük yapacak birşeyimiz yok ancak fırsat buldukça demekten başka.
Hangi hesabın sahibisiniz ? Dr.Wave bu konuyu gördüğünde kime cevap vereceğini biliyor mu ?
Evet, normalde r10'u kaileye almam

Açık kimlik vermeniz gerek sizle muhattap olabilmem için . Yanlış anlamayınız. İsminiz, siteniz yada tc kimlik nonuz nedir. Bu konuyu ticket ile bildirdiniz mi ?