Alovepoem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- Rep veririm arkadasım burada karalama olsa kanıt gereklı olur karalama yok destek@natro.com yazın size linux satıslarının durduruldugunu ve bu hizmeti suanda kullananlarında devam edemıyeceklerını yazarlar.Burada firmanın aksını iddia ettiği birseyı yazmıyorum karalamada yapmıyorum sadece firmanın yaptıgı oyuna karsı r10'daki kısılerı bilgilendırıyorum.Benden kanıt ıstıyorsunuz sankı sadece ben bu hizmette magdurum gibi.Fİrma ile iletişime telden gecin en büyük kanıt budur he yinede diyorsanız tatmın olmuyorum ölümüne natro ticketlarıda tek tek screen cekıp koyarım.
Konu Başlığı : Natro.com Uzak Durun
Bu Başlığın Bir karalama Olmadığını Sadece r10 kullanıclarını uyarmak amaçlı konu açmış olsanız konu başlığında sanırım

Natro.com Linux Satışlarını Durdurdu -Bilginize.

Şeklinde Olurdu.Siz mağdur değilsiniz demiyorum fakat bu forumun uyulması gereken kurallar vardır. Bir Firmayı Karalayacaksanız Kanıt Olması gereklidir.(Konu Başlığınız Bence Firmanın itibarını zedeleyen ve karalamak için açılmış Başlık gibi yazılmılş)

Hizmet Süreniz Dolmadığı Taktirde eğer hesabınızı kapatıyorlarsa bunun için banka dekontunuzu forumda paylaşın hizmet süreniz belki doldukdan sonra kapandı.

Sonuçda Biz sizi tanımıyoruz Siz bizi tanımıyorsunuz.Firmayı Direk Suçlayacaksanız hizmeti kötü diyerek 1 yıllık sözleşmenizi banka dekontunuzu hesap kesim tarihini göstermeniz gerekir.

Bu Konu için daha fazla yazmayacağım.Geçmiş olsun.