DHS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 2 Müşteri için linux makinesi çalıştırılmaz müşterinin geri ödemesi yapılır. Başka firmalar ile çalışması istenilir.Alternatif Seçenekler Sunulur.

Yani Siz istiyorsunuz diye koskoca firma aldığı kararlardan dönsün.Bir tek benim için dahi olsa makine çalışsın.

Ayrıca ben konuda hiç kanıt dahil göremedim.

Msn Logları Ticket Görüntüleri vs vs hiçbir kanıt olmadığından konunun kapatılmasını gerektiğini düşündüm mağdur olmayıpda okadar cok kişi varki mağdurum diyen kalkıp birde -rep vermişssiniz kanıtınız olmadığından dolayı yazdıklarınız pek inandırıcı bulmuyorum.
- Rep veririm arkadasım burada karalama olsa kanıt gereklı olur karalama yok destek@natro.com yazın size linux satıslarının durduruldugunu ve bu hizmeti suanda kullananlarında devam edemıyeceklerını yazarlar.Burada firmanın aksını iddia ettiği birseyı yazmıyorum karalamada yapmıyorum sadece firmanın yaptıgı oyuna karsı r10'daki kısılerı bilgilendırıyorum.Benden kanıt ıstıyorsunuz sankı sadece ben bu hizmette magdurum gibi.Fİrma ile iletişime telden gecin en büyük kanıt budur he yinede diyorsanız tatmın olmuyorum ölümüne natro ticketlarıda tek tek screen cekıp koyarım.