Serqan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sabancı örneğini ben verdim.
Bugün hangi şirket olursa olsun gerekli organizasyonların yapılması ve başarılı olabilmesi için bir yerlerden mutlaka destek alacaktır.
Ben sadece Bilişim Teknolojilerinin içinde olan birisi değilim. Bu nedenle şirketlerin çalışmalarını, farklı sektörleri yapılan yatırımların nasıl hesaplandığını hangi aşamada kimlerle ne tür bir ilişki içersine girildiğinide çok iyi biliyorum.
Bugün gidip bende bir Veri Merkezi kurmaya kalksam bende gidip birilerinden destek alacağım, profesyonel düşünüyorsanız bunu mutlaka yapmak zorundasınız.
Ama paran var, bilgi sahibi değilsin bu işi yapamazsın diye bir durum söz konusu bile olamaz. Ne adamlar tanıyorum bilmedikleri alanlarda dünyanın parasını kazanan, iyi işler çıkartan, elemanlarına sözünü geçiren patron olduğunu belli eden.
Paranız varsa herzaman güç sizdedir. Bu dünyanın kuralıdır ve her sektörde geçerlidir.
Bilgi belli bir yere kadar sizi götürür ve herkesin yeri dolar. İnsanlar vazgeçilmez değildir ve parası olanda bunu çok iyi bilir ona göre davranır.
Diğer dediğiniz buraya konu açıp DC ile ilgili bilgiler alınıp açılacak Dc nasıl olur o konuda size katılıyorum.
Saygılar.
Hem katılıyorum, hem katılmıyorum. Evet yeterli para ile bunu yapmak mümkün ancak o kadar parası ve gücü olan birinin gelipde forumda fikir arayacağına ben inanmıyorum. Sabancı Holding gibi bir şirketin mutlaka proje geliştiren departmanları vardır. En ince ayrıntısına kadar araştırılıp, gerekli yerlere danışıldıktan sonra firma içinde bu işi yürütecek birini seçmişlerdir. Benim bahsettiğim nokta, eğer gerekli sermayeye sahipse kişi, bu işi profesyonel olarak yapmak için gider danışmanlık hizmeti alır. Foruma yazan arkadaşın şevkini kırmak istemiyorum, nasıl yapıldığını merak ediyor olabilir. Sadece bilgi almak amacıyla sorduysa, hiçbir lafım yok. Ancak bu işi ciddi olarak burda söylenenler ile yapmayı düşünüyorsa bence yanlış yapıyor.