REALWAR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sonra bir gün bir mail aldım.. "Siteniz üzerinden toplu mail gönderimi yapılmaktadır" şeklinde.. halbu ki bu benim bilgim Dahlinde olmadı ve böyle birşeyde yapılmadığından adım gibi eminim çünkü sadece bilgiler bende.. bunu kendilerinede ilettim..
Spam mail gönderimini illaki siz yapıyorsunuz diye bir kural yok. Sitenizdeki bir açıktan faydanılan kötü niyetli kişiler sizin siteniz üzerinden spam mail gönderimi yapabilirler.
Bu durumda sitenin kapatılması kadar doğal bir durum yoktur.

aradan yine güzel günler geçti, güzel bir şekilde Devam ediyorduk. Daha sonra yine aynı şekilde bir mail aldım. yine böyle birşeyin olmadığını kendilerine ilettim.. fakat ilgilenilmedi, yazdıklarım Dikkate alınmayıp. Kuralcı bir tavır izlendi.
Kuralcı tavır izlemeleri yerinde bir davranış olmuş. Zira farzedin ki sizin sitenizden (bilinçli veya bilinçsiz) yapılan bir spam mail gönderimi sonrasında sitenizin bulunduğu sunucunun IP adresi spam listesine girdi ve sunucudaki hiç bir mail adresi gmail/hotmail gibi yerlere mail gönderemiyor..

"realwar.org isimli hosting hesabınızın sistem gereksinimlerini kasıtlı bir şekilde en üst düzeyde kullanarak sunucuda bulunan diğer hesapların işleyişini ve bu diğer hesapların haklarını ihlal ettiğiniz tespit edilmiştir.

Hizmet sözleşmemizin 7. maddesine (ServeTURK Bilgi Tekonolojileri - Mü?teri Paneli) istinaden realwar.org hesabınız açılmamak üzere kapatılmıştır.

iyi çalışmalar
ibrahim YILMAZ."

ne Demek olduğunu sordum.. Sunucu da meydana gelen bir hatanın Direk bir siteye yüklenmesinin hakszılık olduğunu söyledim. ama aynı açıklamalrını Direttiler.
Sunucuda bir hata meydana geldiğini nereden biliyorsunuz? Sitenizde kullandığınız hazır ve ücretsiz bir yazılıma ne kadar güvenebilirsiniz? Yukarıda belirttiğim gibi spam mail gönderebilecek bir açık olduğu gibi, MySQL 'deki bir hatadan ya da benzeri bir aşırı kullanımından dolayı sunucu işlemcisini gereğinden fazla kullanmadığınızı sitenizin yazılımının kodlarını inceleyerek tespit edebilir misiniz?

SORUYORUM SERVETURK! SİTEMİ İPTAL EDERKEN UYGULADIĞINIZ O HİZMET SÖZLEŞMESİNDE! BANA ÜCRET KARŞILIĞINDA HOŞGÖRÜYLE HİZMET VERMEK ZORUNDA OLDUĞUNUZ YAZMIYOR MU?
Bu arada; serveturk ismini hiç duymadım, sitelerine ilk defa siz söyledikten sonra girdim. Sadece sizin yazdıklarınızın aslında mümkün olabileceğini, buradan bakıldığında çok da haklı olmadığınızı görüyorum..
Ancak tabii ki sözleşmelerinde "durum ne olursa olsun, müşterinin isteği halinde ödeme iade edilir" gibi bir ibare varsa ve ticketlara belirttiğiniz şekilde cevap verilmiyorsa o konuda siz haklısınız.