Arkadaşlar benden size tavsiye ;
bunu SİDDETLE söylüyorum.Uzak durun ne domain,ne host ne de başka birşey için bu adamların sitesine bile girmeyin.
Şimdi size olayı anlatayım...
Öncelikle ben bu siteyi bir arkadaşımdan devraldım.Ve önce host+domain hostingnova.net'ten alınmıştı.Daha sonra hostingnova.net işi bıraktığı için domaini ve hostu Harikahost.Net'e Aktarmış.(biz aktarmadık,kendileri arlarında halletmişler).Neyse uğraşıyorduk.Site kapandı.Ödeme yapmamışız.(Tabii sonradan öğreniyorum bunu.)Adam ,adam gibi cevapta vermiyor.Bende hostbul'a Yazı yazdım adam görmüş bunu .Sonra sponsor buldum.Nsleri değiştirir misin .dedim ve benden alınmadı domain diyor.Sonrasında da Yazını değiş bende değişeyim nsleri.Mecbur değiştim.Ve nsleri değişti.Şimdi tekrar değişmek gerekiyor(sunucu taşınmış).Ama adam cevap yazmıyor bi türlü.Bende sinirlendim dedim kendini r10da bulursun.Adam sonra engellemiş benim 2 msn adresim var...Ötekini açtım .Tesadüfen.Baktım.Onda açık.Yazım....Gene zırvaladı.Bişeyler...Artık çağreyi buraya yazmakta buldum...Belgelerde var...Ve Size tavsiyem Uzak durun bu adamdan, şirketinden....
---Belgeler---
Engellediğine dair resimler...

Msn görüşmesi... (Bu görüşme Devraldım,kişi,benve şenol olacak harikahostun sabihi ile geçmiştir...)

Messenger Plus! Sohbet Günlüğü
Oturum Başlama: 23 Mayıs 2008 Cuma
'   Grafitus: Ben hayatı ÇevrimDışı Yaşıyorum ,Hayat Beni Engellese Nolur? (xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx) 
Ha®ikahost.NET 50 YTL ve Katlarındaki Her Alışveriş İçin Çekilişle Pioneer veya Alpin Oto Teybi Kazanma Şansı (destek@harikahost.net) 
(16:31) '   Grafitus: Be: S.a. 
(16:31) '   Grafitus: Be: abi 

Oturum Başlama: 24 Mayıs 2008 Cumartesi
'   Grafitus: Ben hayatı ÇevrimDışı Yaşıyorum ,Hayat Beni Engellese Nolur? (xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx) 
Ha®ikahost.NET 50 YTL ve Katlarındaki Her Alışveriş İçin Çekilişle Pioneer veya Alpin Oto Teybi Kazanma Şansı (destek@harikahost.net) 
|͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| Tayip ananıda babanında al nereye gidersen git (eneste istiyomuş tayip onuda al giderken) () 
(20:32) '   Grafitus: Be: S.a. 
(20:32) '   Grafitus: Be: abi 
(20:32) '   Grafitus: Be: Şenol abi 
(20:32) '   Grafitus: Be: Engellemişsin... 
(20:32) Ha®ikahost.NET 5: engellemişimdir ... 
(20:32) '   Grafitus: Be: Teknik destek vermiyorsun demi... 
(20:33) Ha®ikahost.NET 5: hostun varmı bende teknik destek alacak? 
(20:33) '   Grafitus: Be: Domain var yetmez mi? 
(20:33) Ha®ikahost.NET 5: peki o domain bendenmi alınmış? 
(20:33) |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| Tay: hayır ama onun desteğini sen veriyorsun 
(20:34) '   Grafitus: Be: Senden alınmamışsa sen nasıl nsleri değiştiriyon... 
(20:34) |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| Tay: tamam biz o domaini 
(20:34) |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| Tay: senden aktarıcaz 
(20:34) |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| Tay: madem öyle  
(20:34) Ha®ikahost.NET 5: bu şekilde konuşulduktan sonra birşey aktaramazsınız 
(20:34) |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| Tay: önümüzdeki hafta sonu işlemlere başlayalım isimtescile geçecez 

Oturum Başlama: 24 Mayıs 2008 Cumartesi
'   Grafitus: Ben hayatı ÇevrimDışı Yaşıyorum ,Hayat Beni Engellese Nolur? (xxxxxxxxxxxxx) 
(21:03) '   Grafitus: Be: Slm 
(21:04) '   Grafitus: Be: iyi akşamlar 
(21:04) Ha®ikahost.NET 5: 1sn 
(21:07) '   Grafitus: Be: 1 sn oldu mu? 
(21:07) Ha®ikahost.NET 5: evet? 
(21:08) '   Grafitus: Be: Sen teknik destek vermemede kararlımsın? 
(21:09) [b]Ha®ikahost.NE: sen böyle konuştuğun sürece evet 
(21:10) '   Grafitus: Be: Ozman kendini r10'da görürsün.
(21:10) Ha®ikahost.NET 5: güzelce istediğin her zaman gereken güzelliği yapmışımdır 
(21:10) Ha®ikahost.NET 5: sevinirim 
(21:10) '   Grafitus: Be: güsel ce istemiyormusyum abi? 
(21:10) Ha®ikahost.NET 5: çok mutlu olurum 
(21:10) Ha®ikahost.NET 5: abad olurum 
(21:10) '   Grafitus: Be: Sen hiç cevap vermiyorsun 
(21:10) '   Grafitus: Be: Tepem atıyor  
(21:10) Ha®ikahost.NET 5: heleki bu kelimeyi kullandığın sürece hiçbirşey kullanamazsın 
(21:11) Ha®ikahost.NET 50 YTL ve Katlarındaki Her Alışveriş İçin Çekilişle Pioneer veya Alpin Oto Teybi Kazanma Şansı şu anda Çevrimdışı 
(21:11) '   Grafitus: Be: Abi tamm bak hala abi diyorum 
(21:11) '   Grafitus: Be: Ama yeter...