Hosting satışı ile sunucu satışı bir mi? O 250 ytl yi her ay vermek nere 1 yıllığına vermek nere. Herkes zengin değil bu ülkede ya da herkes çok para kazanmıyor. Bu ekonomik şartlarda ucuza satanlar olmasa kimse bir şeyler öğrenemez ve net fazla gelişemez.
Mal ediş her zaman önemlidir. Bunu bilmiyorsan git işletme okuyan birilerine sor. Satış kabiliyetin TR kullanıcılara her zaman sökmez. Sadece kurumsal çalışırsın pahalıya satarak.
Türk insanı sürümden kazanmayı hiç bir zaman öğrenemedi zaten.
Ben iktisat okudum işletme bizden sonra gelir varsa aklına takılan sor cevaplarım.
Sen dediklerimi yapamıyorsan o senin sorunundur adam sendeki aynı sunucuyu senden yuksek fiyata satabiliyosa sucu kendinde arıcaksın aynı makina aynı piyasa daha ne kaldı geriye fark ?
Netin geliştiginide gayet net görüyoruz her önüne gelen hacker oluyor her onune gelen ddos yapıyor..
Biz ihtiyacı olan onlarca insana parasız hizmet verdik destek olduk gelişmeleri için forumdaki bir çok kişi zamanında bizle çalıştı reseller aldı simdi sunucu satıyorlar belki bizden bile daha çok müşterileri var.
Anlıcağın Aysima bilişim sektöründe hele internet ortamında iş insanın kendinde bitiyor.Senin insanlarla iletişimin zayıfsa halkla ilişkiler oku buda benim sana tavsiyem.