Msn Kayıtları eklenmiştir...(26/04/08)
_________
bundan sonraki msjlara ister cvp yazarsınız ister yazmasınız..bizim sizden istediğimiz bir cvp yada iyilik değil zaten..sadece verilen parayı geri iade etmeniz istiyoruz..bu isteğimizdede haklıyız..hem sizin sözleşmenizden hemde başında bize gerçekleri söylemediğiniz için..şu an geç olduğu için yarına msn kayıtlarını da koyacağım..resimleri upload ettikten sonra..ilk yazdıklarınıza msn kayıtları yanıt verir..
ancak komik olan ve anlamamakta ısrar ettiğiniz konuya cvp yazacağım sadece oda şudur ki; iki ortak olduğumuzu başından beri biliyordunuz..zaten sizide bulan benim..yani diğer arkadaş sizi tanımaz bile..sizle konuşan yine benim..teklifinizide yine bu forumdan görmüştüm..ve sizle bir ön konuşma yaptım..anlaşanda benim sizle..tüm bunlarında kayıtlarını koyacağım..size ücreti illaki birimiz yatırabilir bankaya..benim internet şubem olmadığı için parayı arkadaşımdan yatırmasını rica ettim..bende parasını ona elden verdim..ama bunu size ispatla yükümlü değilim sanırım..haa diyelim ki ben sizin hesabınıza parayı yatırmış olsaydım ozamanda diğer arkadaşımımı tanımayacaktınız..burada yaptığınız ticari ahlaka sığmayan bir şey..kelime oyunundan ibaret bişey..
ayrıca hala doğruları konuşmuyosunuz..ortak konuşmada sizden para istendiğinde, sizin verdiğiniz saygısız cvbıda yine kayıtlarda göreceksiniz..olan şeyleri olmamış gibi gösterme çabasına girmeniz yersiz..
burada bu işi çok iyi yapan birçok firma mevcut..onları tenzih ederim zaten..r10 bu imkanı sağlıyor..bir sürü firmaya ulaşma imkanı veriyor..illaki içlerinden bu tarz arkadaşlarda çıkacaktır..iyi niyetli olmadığınızın farkındayım..ama bana soran her kişiyede bu başımdan geçenleri anlatacağım..herkese ders olması bakımından..şimdi sayı olarak az görebilirsiniz ama bir kişi gün gelir on kişi olur..

İlk 4 resimde anlaşanın ben olduğunu ortağımıda ilerleyen konuşmalara aldığımı ve 4.resimde parayıda ortak yolladığımızı görebilirsiniz..
5.resimde faaliyet belgesi yüzünden olan kesintileri..
ve son resimlerde de para mevzusunu ve çıkan tartışmaları görebilirsiniz..