arkadaşlar merhaba,

bir kaç gün önce bana pp satıp havalesini yaptığım bir arkadaşın gönderdiği 145 usd kadar bir miktarı, paypal şüpheli bulup unauthorized payment(yetkisiz ödeme) olabilme ihtimali ile bugün dispute açmış ve benden ürünü gönderip göndermediğim hakkında bir email yollamış, bilgi istiyor. Hesabım -145 usd düşmüş durumda. Bu olayı yaşamadan birkaç gün önce de hesabım limited olmuştu ve limited olayının kalkması için paypal benden adres doğrulaması(proof of address) ve U.S. banka hesabı eklememi istedi. adres ispatı için gerekli bilgileri faxlayıp, Türkiyede yaşadığımı U.S banka hesabımın olmadığını, bunu yapabilmem için elimden gelen birşey olmadığını açık ve net yazdım ve hala hesabımı açmalarını bekliyorum. Şimdi ben bu 145 usd pp yollayan şahısa birşey satmadığıma göre pp a derdimi nasıl anlatacam da bu 145 usd yi geri hesabıma koysun ? webmastermış, domain satışıymış, link satışıymış gibi işler yapmadığım için birşey sattığımı ispat edecek herhangi birşey de yok. Ne yapmalıyım? şuan resulation center kısmında benden cevap bekleniyor. 5-6 gün içinde cevap yazmam lazım. yardımcı olcak arkadaşlara şimdiden Teşekkürler.