Arkadaşlar 1 senedir Reseller kullanıyorum Kullandığım sistemlerin Hepsi PHP tabanlı yani Linux. Simdi Son zamanlar Reseller isteklerimi karşılamamaya basladı Suspend ler yavaş açılan sayfalar vs vs sorun yaratmaya basladı . Bende bunların önüne geçmek ve aynı zamanda host satışı yaptığım için daha rahatlamak amaçlı VPS almayı düşünmeye basladım son zamanlarda baya bi arasdırdım Ortalama Locasyonu Türkiye olan bi VPS için 70 kağıda yakın bi parayı gözden çıkarcaz aylık. Şimdi Sorularıma gelelim
WHM biliyorum Çok iyi olmasamda Programlama da biliyorum. Linux kullanmışlığım var biraz ama çok iyi değil Bir VPS kiraladıkdan sonra neler yapmam gerekir bilmiyorum bu işlere girsem mi girmesem mi kararsızım. Yapabilimiyim daha doğrusu ne yapmam gerek kiraladıkdan sonra hiç bilmiyorum aradırdım doğru düzgün bi yazıda bulamadım. Bir takım programlar kurluyormus vs Kimileri "Alma sakın 70 diye baslıyorlar aylık sonradan zart parası zurt parası çıkartıyorlar" diyenler oldu . Bilmiyorum sizlere sormak istedim Nasıl bişidir VPS Kurulumu neler yapmam lazım
"VPS Nedir ?" Konusunu tamamen okudum aradığım Cevapları bulamadım o yüzden bu konuyu açtım. İstediğim Sistem Linux olucak PHP kullanıyorum çünkü.