flod olacak ama yazayım, arkadaşla msnde görüştüm.
temayı ben attım o da parayı geçti, temayı kuramadı hata verdi ve parayı geri istedi diyor. Kuramadıysan bilgileri ver ben kurayım demiş, temayı kuramayım adama beni dolandırdı demek yanlış birşey !!!
oldu bilgilerimide verimde lisans keyimide çalsın ulan bu konuya msj yazmayacam diyorum adamı mecbur bırakıyorsunuz hala aynı senaryo tekrar ediyo
burda cevapladım aynı soruyu
sorun temayı kuramam değil sorun bana
v2.0.1 tema'sı diyerekten
eski versiyon tema göndermesi yani beni dolandırması
verdiği tema onArcade v1.1.1 için kaldıki o daha versiyon diye bişey bilmiyor üstelik lisansız kullanıyor onArcade yi bakın sorgulayın burdan
onArcade - Our calculations show that 99.9% of the Internet users should buy onArcade.
işte resimi lisansız kullandığına dair
http://www.loadtr.com/b-175242-123.jpg
sizde hala şuçsuz sanıyorsunuz helal olsun böyle yapacağınızı bilsem vallahi konu açmazdım
sizi düşünerek açtım ben bu konuyu ülkemiz ne duruma düşmüş yazık valla yazık,
bakın sonkez söylüyorum o temayı Onarcade v1.1.1 e kurdum sorunsuz çalıştı ama işte 2.0.1 versiyonuna uymuyor adam beni dolandırdı resmen ya
gönderdiği temayı zaten beraber kurduk işte verdiği hatada bu
Alıntı
Warning: main(templates/aqua/main.template.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/kraloyun/public_html/includes/config.php on line 106
Warning: main(templates/aqua/main.template.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/kraloyun/public_html/includes/config.php on line 106
kendi gözüylede gördü hatayı işte kendisi diyor hatta bakın msjına hayret bişeysiniz ya
https://www.r10.net/1401106-post7.html
para iadesi istediğimde de verdiği cevap aynen şu; "malesef ben parayı geri gönderemem hostçuma yatırdım"
daha bazılarınız diyor ki yanlış anlaşılma var şimdi bu yanlış anlaşılmamı hayret bişeysizinz valla ya, yazık ülkemize başka bişe demiyorum...
konuyu lütfen yetkili arkadaştan biri kitlesin size iyilik yaramaz onu anladım ben