kendisi banlı olduğu için ben yazıyorum msnde bunları soyledı
Darkman Parayı Yolladı Ona Temayı Attım. O Denedi Kuramadı. Ftp Şifresini İstedim Kurayım Dedim Veremem Dedi..Daha Önce 2 Kişiye Daha Kurdum. O Kurmaya Çalıştııgnda Verdiği Hatalar;
Warning: main(templates/aqua/main.template.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/kraloyun/public_html/includes/config.php on line 106
Warning: main(templates/aqua/main.template.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/kraloyun/public_html/includes/config.php on line 106
Allahından Bul Arkamdanda Konuşma.. Ver Dedim Bilgileri Kurayım..
Hala aynı senaryo ben kuramıyormuşum ulan şimdi bişe diyecem terbiyem izin vermiyor gönderdiğin temayı 2 defa beraber denemedik mi senin temayı seçince o hatalar çıkıyor işte bu kadar da olmaz ya yuh ben kuramıyormuşum kuramayacak ne var gönder ftp den dosyayı settings ten seç temayı bu kadar basit şeyi sokaktan birini çağırsam yapar kaldıki ben yapamayacam yeter artık ya bu konuya msj yazmıyacam herkez ne mal olduğunu anladı ahhh salak kafam msn konuşmalarınıda kaydedip buraya ekleseydim bir daha burda barınamazdın ya neyse bununla iş yapacak olanlar iki defa düşünsün benden söylemesi...