Bu yazıları fdcturkey destekteki arkadaşlara iletiyorum valla yazmaya bile tenezzül etmeyip gülüp geçiyorlar. Ayrıca serhat ekimin yalancı olduğunu ve hakkında suç duyurusunda bulunduklarını söylediler. Adam sürekli telefonla maille msnden küfür edip kontör para vs istiyomuş. böyle bi adama güvenip onun lafıyla koca firmayı kötülemek olmaz bence. Ben çok büyük siteler barındırmama rağmen en ufak problem yaşamadım. Bu konular müşteri ayırt etmeksizin server satmalarından kaynaklanıyor olsa gerek.
Kaan bence sende böyle saçma şeyleri kanıt diye saçma sapan ıspatlama yoluna gitme derim. Bu şekilde de pek fazla yorum yapmanı önermem bilirsin belki internet suçları diye bi suç var artık ve cezaları çok ağır hele ki ticaret yapan bir firma hakkında böyle bilmeden ileri-geri konuşmak. kendin söylüyorsun kullanmadım ama çalarlar diye

saçmalık değil mi bu.
Adamlara 700 mb sql dump ettirttim bana mısın demediler ve ben bu sql i yüklemek için günlerce uğraştım bi çok firmaya gittim hiç biri yapamadılar. İşlerini çok iyi yapıyolar bence hatta gerekenden fazlasını yapıyolar.
%1000000 savunurum bu firmayı, açıkçası şu an ihtiyacımız var deyip database imi bile isteseler seve seve veririm.