FDCTurkey ile yorumlarımı yapıyım.
Unmetered 10mbit çıkışlı sunucu almıştım. İlk ay içinde bağlantı problemimiz oldu. Server hiç kullanılmazken arkadaşın fdcdeki serverından max 100kb/sn ile dosya çekiyordum. Host edilen siteler çok çok yavaş açılıyordu. MSN desteğinde yetkili kişi ile konuştum. Düzeltmek için bir paket kurması gerekiyormuş ve bu paketi kurmak için benden ücret istemişti. Destek ile yaptığım uzunca tartışmalar sonucu düzeltmişlerdi. O olaydan sonra bir daha destekle iş yapmadım sağolsun undead le hallediyoruz
Script çalma olayını da açıklık getiriyim. Yaklaşık 1-2 ay üzerinde çalıştığım scripti host etmeye başlamıştım. O aralar işte server problemleri olduğundan root şifremi desteğe vermiştim. Yani o sırada root şifremi bilen tek kişi msn destekleriydi. Yaklaşık 1 hafta sonra sitemin istatistikleri incelerken ilk defa gördüğüm bi siteden siteme ziyaretçi gelmişti. Siteye girdiğimde tasarımına dahi herşeyi aynıydı. Siteyi araştırdıktan sonra o sunucununda fdcturkey üzerinde olduğunu gördüm. Kesin birşey söylemek de istemiyorum. Yorum sizin
Bu koşullar altında kesinlikle önermiyorum fdcturkeyi.
Kişisel görüşüm bu