FrknYLMZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Temeliniz olmadan biraz zor. Zamanında lisans almış bir boksör olarak söylüyorum bunları. Spordan sonra diye bahsettiğiniz kısım eğer vücut geliştirmeyse tam imkansız diyebilirim. Muhtemelen kolunuzu kaldıracak gücünüz kalmaz. Kaslar kasıldığından yumruk atmak çok zor olur. Mümkünse dinlenmiş kaslarla, yumruk atmanın tekniğini, eldiven giymeyi falan öğrendikten sonra çalışmalara başlayabilirsiniz. Yumruk atmanın tekniği mi olur? diye sakın düşünmeyin. Eldiveniniz olduğu için parmak kırmazsınız muhtemel, tekniksiz çalıştığınızda heleki ağırlık antrenmanlarından sonra ya el bileklerini ya da omzu sakatlarsınız. Ben eğitimi Fenerbahçe ağırsiklet milli boksörden aldım. Abartmıyorum 3 ay boyunca duruş, antrenman çalıştık. 6-7 ay eldiven bile takmadık. Kaldıki hevesimiz kırılmasın diye daha erken giydirdi bize eldivenleri yoksa ilk sene full teknik, duruş gidecektik öyle söyleyeyim.
pzt salı cuma gıdıyorum spora kalan gunler atıyorum haftasonu kendım calısamazmıyım 10 ders ucreti bile 20 25 bın tl oluyor yanı haftada 3 ders desek ortalama 1 ayda bıtıcek ve sadece durmayı kaçmayımı öğreniyoruz anlamadım temel bir dövüş eğitimi almak için kaç ders gerekli oluyor örnek veriyorum olası bi durumda kavgada etkili olması için