Merhabalar. Instagram takipçi alınacak. Takipçi aldığım paneller var fakat aldığım takipçi kaç olursa olsun 3 gün sonra sıfırlanıyor. Düzenli olarak alım yapıyorum. Farklı hesaplara ;

1k
2.5k
5k
7.5k
10k

Şeklinde takipçi hizmeti almak istiyorum. Haftada ortalama 200k-300k takipçi alıyorum.Fakat hizmet sağlamak isteyen arkadaşlara bir öneride bulunmak istiyorum:

Takipçinin fiyatı önemli değil , ucuz olması gerekiyor gibi bir kriterim yok. Tek isteğim aldiğim takipçide 30 gün telafi garantisi sağlanacak. Ve düşüş oranı maximum %15-%20 şeklinde olmalı. %90 düştükten sonra telafi edilmesinin bir anlamı kalmaz. Zaten telafiler 48 saat sürebiliyor. Bu konuda mağdur olmak istemiyorum.

Takipçi servisine güvenen , "Benim servisim stabil , düşüş az , 30 gün telafili" diyebilecek bir arkadaşın panelini kullanmak istiyorum. Gerçekten servislerini denemiş ve satışı için bu kurallara uyan servisi olanlar iletişime geçebilir. Takipçi konusunda zaten fazlasıyla mağdur oldum , bir de şikayet konularıyla uğraşmak istemiyorum. WhatsApp'tan ulaşım sağlayan arkadaşlar R10 profil linkiyle beraber panelini ve servis numarasını iletebilirler.

https://wa.me/905060362853

4 aydır kullandığım panelde yaptığım harcama ;