enesozcann adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Nemon; sunuclar 2 gün sonra aktif oldu, bu süreçte müşterilerim daha fazla mağdur olmaması için farklı bir firmaya geçiş yaptım. 2 gün boyunca ne telefonlara nede ticketlara cevap vermeyip beni ekstra müşterilerime karşı mağdur ettiler. Sunucuyu aldığımdan beri neredeyse her gün düzenli olarak 1-2 saatlik kesintilerde olduğu için bu son olaydan sonra hiçbir güvenim kalmamıştır. 6 aylık almış olduğum vds in iadesini talep ediyorum ve negatif trade hakkım varsa kullanmak istiyorum.
Merhabalar Efendim,
Yaptığımız kontroller doğrultusunda, sistemlerimizde VDS sanal sunucu hizmetlerinde iade işlemi maalesef bulunmamaktadır.
Ancak müşteri memnuniyeti kapsamında, talebinize bağlı olarak hizmetinizi +1 ay ücretsiz şekilde uzatabilir veya kullanmadığınız günlere karşılık gelen tutarı müşteri hesabınıza bakiye olarak tanımlayabiliriz.
Yeni veri merkezimize gerçekleştirdiğimiz geçiş sonrasında bu tür sorunların yaşanma ihtimali önemli ölçüde azaltılmıştır. Network altyapımız tamamen yedekli hale getirilmiş olup, yeni veri merkezimizde önceki lokasyondaki gibi kısıtlayıcı bir network blackhole politikası bulunmamaktadır.
İade politikamıza aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz:
Brnchost İade Politikası
Saygılarımızla,
BRNCHOST BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ