Brnchost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
Yaptığımız kontroller sonucunda, ilgili hizmetin 19/07/2026 tarihinde satın alındığı ve 19/01/2027 tarihinde sona ereceği görülmektedir. Hizmet, 1 yıllık ödeme planı üzerinden satın alınmıştır. İade politikamız kapsamında, web hosting hizmetlerinde satın alımdan itibaren 3 gün içerisinde koşulsuz olarak, aynı ödeme yöntemi üzerinden iade işlemi gerçekleştirilebilmektedir.
İade Politikamız;
https://brnchost.com/iade.html

Müşterimiz ilgili hizmeti 46 gün boyunca kullanmıştır. Ancak müşteri memnuniyeti kapsamında, kullanılmayan günlere karşılık gelen tutarı müşterimizin hesabına bakiye olarak tanımlayabiliriz.
Saygılarımızla,
BRNCHOST BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
Gerek WhatsApp üzerinden, gerek forum üzerinden bir çok kez sitede bağlantı sorunları yaşamıştım. Kaldık ki bu saatten sonra kulamayacağım için sitenize yüklenecek olan bakiyeyi hiçbir işime yaramayacaktır. Kullanmış olduğum 46 gün içerisinde en az benim gördüğüm on kez kesinti yaşanmıştır. Verilen hizmet zaten dolayısıyla kusurludur alacağım iade bir çay parası dahi etmemekle sorun zaten para değil hizmetin son derece kötü olduğudur. Bu nedenle doğrudan ödeme yaptığım hesaba gönderilmesini istiyorum tekrar sizden hizmet almayı düşünmüyorum.