* Şikayetçi olduğum üye:@
Brnchost;
* Şikayetçi olma nedenim: Hizmetin Sağlanamaması Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet
* İlgili konu URL:https://www.r10.net/turk-hosting-fir...i-merkezi.html * Şikayetçi olduğum üye ile iletişime geçildi mi? Hayır
* Sorunun bildirilmesinin üzerinden ne kadar süre geçti? 12 Saat veya Daha Fazla
* Açıklama ve kanıtlarım:
Brnchost tarafından yayınlanan duyuruya göre 31.08.2026 günü saat 22:00'da sunucu taşıma işlemleri yapılacak ve yaklaşık 10 saat sonra yani 01.09.2026 günü saat 08:00'a kadar taşınacağı yönünde hem mail adresimize hem de web üzerinden duyuru yapılmıştır. Buna istinaden ilgili firmada bulunan web hostingimiz 01.09.2026 günü saat 19:40 itibariyle halen açılmamış olup, ilgililer whatsapp üzerinden vermiş olduğu destekte son durumu sorduğum mesajlara artık yanıt vermemektedir.
İlgili firmada bulunan vds sunucum uzun süredir bilgilendirme yapılmadan kapalıdır. Kaldı ki defalarca kez ilgili firmanın vdsbağlantısı kesilmiş ve buna dair de defalarca kez whatsapp ve ticket üzerinden bildirimde bulunmuştum. Sorunlar silsilesi bitmemekle son taşıma işlemi de başarısızlıkla yürütüldüğü gerekçesiyle dosyalarımın sunucuların açılmasına müteakip 24 saat korunmak kaydıyla taşımam için süre verilmesini ve iade edilmesini istiyorum. Eğer mümkün ise hizmetde yaşadığım sorunlar nedeniyle de - trade hakkımı kullanmak istiyorum.