MERCYBEY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Öncelikle iyi günler diliyorum tüm forumdaki arkadşalara şuan almış olduğum sunucu sunucum.net.tr den satın aldığım vds de kendi şahsi paketim şuanda hiç bir sıkıntısı yok sorunsuz çalışıyor ama verisunucu.net deki sanal sunucumdaki paket çalışmıyor video kaydıda atabilirim bu konuda ikisi de aynı paket bana burada şov yapmalarına hiç gerek yok artı olarak bir firma sahibi bana "hayırdır" kelimesini kullanması çok saçma verisunucu.net'den alışveriş yapmam daha ücret iademi de bekliyorum gelmediği takdirde Cimer'e başvurucağımı bilgilendirmesini yapayım.
Sizin gibi egoist ve narsist kişilerin, kendi hatalarını kabul etmeyip hatalarını başkalarında araması bizim sorunumuz değildir. Kendi hatalarınızın sorumluluğunu firmamıza yüklemeye çalışmanız kabul edilemez.

Satın aldığınız ürün VDS-V-12 paketidir ve üründe herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Resmî faturanızda da satın aldığınız ürün açıkça VDS-V-12 olarak belirtilmiştir. sunucum.net.tr ile devam edebilirsiniz. zaten bizden artık alışveriş yapamazsınız, sizin gibi müşterileri de zaten platformumuza almıyoruz, cimere başvurun istediğiniz gibi yukarıda yazdığımız gibi, biz vds hizmeti sağlıyoruz, portlarımız hepsi açık, default bir paket fivem çalışıyor, sizin kendi ipnizde çalıştıığına dair kanıtta var iade edilmeyecek hizmet sözleşmesi açık ve nettir.

Bu nedenle herhangi bir iade yapılmayacaktır. Kararımız kesin ve nettir.

Firmamız olarak sizin gibilerine karşı tavrımız nettir. Hakkımızdaki şikayetlerin büyük bir kısmının bu tarz kişilerden gelmesinin nedeni de budur.