Verisunucu Hosting ve İnternet Hizmetleri’nden 1.09.2026 tarihinde verisunucu.net sitesi üzerinden Paytr aracılığıyla 420 TL ödeyerek 12 GB RAM’li AMD epyc bir VDS hizmeti satın aldım. Almadan önce WhatsApp üzerinden “FiveM geliştiricisiyim, 12 GB alsam kasar mı? ” şeklinde özellikle sordum, bana da ihtiyacınıza göre alabilirsiniz denildi.
Daha önce başka bir firmadan aldığım VDS üzerinde çalışan kendi şahsi FiveM paketimi birebir kopyalayıp bu yeni aldığım epyc VDS’ye aktardım ve kurulumu sorunsuz şekilde yaptım. Buna rağmen sunucuya giriş yapılamadı, FiveM sunucusuna bağlantı sağlanamadı ve port kaynaklı bir sorun olduğu anlaşıldı. Aynı paketin başka bir firmada sorunsuz çalışmasına rağmen bu firmadan aldığım hizmette port problemi nedeniyle sistemi çalıştıramadım.
Yaşadığım sorunla ilgili olarak WhatsApp üzerinden destek talebi oluşturmama rağmen “ilgilenmiyoruz” benzeri ifadelerle karşılaştım ve sorunuma dair hiçbir teknik destek sağlanmadı. FiveM geliştiricisi olduğumu baştan belirtmiş ve buna göre hizmet almış olmama rağmen, ne port sorunu için yardımcı oldular ne de yönlendirme yaptılar.
Hizmeti amacına uygun şekilde kullanamadığım için ücret iadesi talep ettim ancak iade talebim de açıkça reddedildi. Ne çalışabilen bir VDS hizmeti alabildim ne de ödediğim 420 TL tarafıma geri ödendi.
Hizmeti kullanamadığım bu süreçle ilgili olarak ödediğim 420 TL’nin iade edilmesini ve bu yaşanan mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum. Gerekmesi halinde WhatsApp yazışmalarımı da ilgili mercilere ve platformlara sunacağımı, ayrıca CİMER üzerinden de şikayet oluşturacağımı belirtmek isterim.
WhatsApp üzerinden de engellemişler.