İşim gereği Ford Ranger, Mitsubishi L200, volkswagen amarok uzun süreler kullandım. En yakışıklı ve tipini beğendiğim amaroktu. Kullanımı çok rahattı ama hiç güven vermiyordu açıkçası. Ford ranger ise traktörün çıkamadığı dik yamaçlara çıkıyordu ama mazot düşmanıydı. Trafikte ve uzun yolda sürüşü muheşemdi. Savrulma hissettirmiyordu. Şehirlerarası yolda bile gavur gibi yakıyordu Mitsubihi L200 ise hepsinin ortalamasıdır. Ekiplerimizin çoğu bu aracı kullanırdı. Yakıtı en ekonomik olandır. Parçası nispeten daha kolay bulunur ama ustasını sanayide bulmak zordur. Aslında bu araçlar iş dışında kullanmaya çok uygun değiller. Yakıtı diğer araçlara göre pahalı, trafikte hızları daha düşüktür, MTVleri oldukça yüksektir ve her yıl muayeneye sokmanız gerekir. Bundan yaklaşık 10 yıl önce pick-up'ları ''hususi araç'' olarak tescil edebiliyorduk böylece 2 yılda bir muayene zorunluluğu olurdu. Fakat şimdi durum nedir tam bilemem. Ben hiç kullanmadım ama bazı mühendis arkaşlar ise Isızu D-max tercih ediyordu. Uzun yolda taksi gibi sürat arttıkça yere doğru yaklaşıp yol tutuşu sağladığını söylüyorlardı. (NOT: inşaat mühendisiyim ve aynı anda 5 farklı şehirde bulunan Yüksek Gerilim Hatlarındaki şantiyeleri kontrol etmek için sürekli olarak araç kullanıyordum) Dağların tepelerindeki elektrik direklerini kim dikti sanıyorsunuz