Dublinmerkez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gmail de benzer bir şey yapıyor. sanırım güvenlik amaçlı
Hakikaten çok saçma bir durum. Bilgileri girip kurtarma sayfası felan da yok.