sizde hayata fazla erken atılmışssınız sanki . Tek çocuk olduğum için ve bir kardeşim öldüğü için ailem üzerime biraz fazla titredi açıkçası. Bu da biraz benim bir şeylerden geri kalmama neden oldu, çoğu şeyi yaparlen aileme bağlı kalmam gerekiyormuş gibi geliyor. Biraz da hem rahata alıştığım için hem de bu zamana kadar çalışmamış olmanın verdiği çekingenlik ve gerginlik korkutuyor, özellikle bilinmezlik.
Evet bayağı erken atıldım. Çocuk yaşta birçok hata yaptım ve o yüzden büyüdükçe birçok şeyi düzeltmek zorunda kaldım. Çocuk konusunda da aynı şekildeyiz bu arada Ama önceki yorumumda vermiş olduğum önerileri bence dikkate alın. Ayrıca hiçbir şey için de geç kalmış değilsiniz, ben bazı kişiler tanıyorum 30 - 35 yaşında hala aile evindeler ve ailenin eline bakıyorlar. Henüz çokta ileri yaşta değilsiniz 24 yaşındaymışsınız. Kendinizi biraz açtıktan sonra düzenli bir işe girip çalışmanızı öneririm nickinizden anladığım kadarıyla makale hizmeti veriyorsunuz, eğer kazancı sizi tatmin edecek seviyedeyse ve hayatınızda bir kadın varsa veya ilerleyen zamanlarda illaki girecektir hayatınıza, ilerleyen süreçlerde evlenmeyi de düşünebilirsiniz. Ama tabi öncelikle kendinizi rahat hissedin.