skurtoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son 2,3 yılda farketmişsinizdir.
Adam bıçaklanıyor sonuç denetimli serbestlik.
Kadın dövülüyor sonuç denetimli serbestlik
Mekana çökülüyor, haraç alınıyor sonuç denetimli serbestlik
Ve daha buna benzer bir çok olayın sonucu denetimli serbestlik oluyor sonra ise toplum tepki gösterirse, toplumun vicdanı biraz yatışsın diye 3 4 ay içeri atıp çıkartıyorlar.
Sanki hakim, savcı ve yargıçların tamamı toplanmış ve suç işleyenlere denetimli serbestlik verelim demişler. diye düşünmüyor değilim. Bunun sebebini bilenler bizleri aydınlatabilir mi?
ben 32 yaşındayım benim çocukluğumda oturduğumuz mahallede uyuşturucu satamazlardı mahalleli birbirini tutardı komşuluklar vardı insanlar dijitale bu kadar dönük değildi teknoloji bu kadar gelişmediği için şuan toplum çok yozlaştı psikolojik anlamda da farkettiysen eskiden böyle birbirlerini doğrayan tipler çok yoktu şuan ortalık manyak dolu komşuluk desen zaten bitti herkes tamamen çıkar menfaat üzerine o eski arkadaşlıklar dostluklar desen hak getire ülkeyi çok değiştirdiler samimiyetten uzak bir ülke olduk. dedemin 3310 u vardı bayramlarda toplanırdık sırayla snake oyunu vardı onu oynardık şimdi VR dan en iyi oyunları oynuyorum keyif almıyorum çünkü o hisler o duygular yok , insanların eskiden hayata dair umutları vardı şuan kimse mutlu değil ülke bu denli bir değişim geçirdi malesef ki .