TurkNet'in yıllardır aktif bir müşterisi olarak son bir kac yıldır sorun yasamadıgım icin yıllık odeme yapıp avantajlı fiyattan faydalanıyordum gectigimiz günlerde de ayın 10unda turknetten bir sms aldım yıllık odeme kampanyasına aktif kampanyam bitmeden tekrar katılıp 699tlden yenileyebilecegim yazıyordu ilk gün gercekten 699 tl olup olmadığını gormek icin linke girip odeme adımına gectim gercekten oyleydi sonra o sıra kartım musait olmadığı icin birkac gun sonra hallederim diyerek kapattım ayın 15 veya 16sında tekrar linke girdigimde odeme adımına giremedigimi fark ettim mobil uygulamadan destek kaydı actım 10dk sonra arayıp kampanya sartlarının degisebildigi ne hikmetse aradan gecen 5-6 gunde yeni bir sart gelip aktif kampanyası olanların katılamayacagına dair bir bilgi verdiler (yerseniz) ben de tamam diyip kapattım sonrasında smsi detaylı okudugumda bana ozel bir teklif oldugunu yazdıklarını fark ettim tabi bu sırada uygulamadan yazışırken spam yapar gibi surekli aynı copy paste metni gönderiyorlardı ben de en son bu cevabı kabul etmedigimi eger bu kampanyadan yararlanamicaksam smsi açıklamalarını istedim tahminime gore isin icinden cıkamadıkları icin aradan 24 saat gectikten sonra anca arayabildiler ve yine benzer lafları söylediler en son tamam diyerek bundan sonra kimseye turknet onermeyecegimi söyleyerek telefonu kapattım koskoca firma gönderdiği mesajın arkasında duramıyor ve tek bir musterisinden alacagı 200 250tlnin pesine dusmek için böyle sacma sapan ugraslara giriyor bilginiz olsun basınıza gelmesin diye yazdım bunu okuyan arkadaslara tesekkur ederim