* Şikayetçi olduğum üye: @DataHost;
* Şikayetçi olma nedenim: Tekrarlanan VPS Kesintileri
* İlgili konu URL: https://www.r10.net/sunucu-barindirm...log-panel.html * Açıklama ve kanıtlarım: @DataHost; firmasi maalesef artik kaliteli hizmet veremiyor. Bir süredir kullaniyorum, ilk olarak 1 aylik aldim deneme amacli ve hic problem yasamayinca 1 yillik aldim. Destek masasi cok hizli cevap veriyor, yardimci oluyorlar. Ancak yaklasik son 1 aydir sürekli bir problem yasiyorum.
VPS'e bir tane VPN server kurdum ve hemen hemen evdeki tüm sistemlerim bu VPN üzerinden calisiyor. Ancak sürekli kesintiler beni zor durumda birakiyor. Sürekli ekstra olarak ugrasmam gerekiyor. Bazen ticket aciyorum bazen düzelmesini bekliyorum ama artik can sikici hale geldi.
Ilk olarak yanlis anlamadiysam kayyum atandi, serverlarimiz baska yere tasiniyor dendi, baglanti bir süre sonra kesilince bu sefer de engelleyemedigimiz Ddos atagi vardi düzeldi dediler (dün), ve yine bugün kesildi ve yine ticket actim. Artik sanirim düzenli olarak hergün ticket acmak zorundayim gibi.
Sorunun düzelecegini sanmiyorum, muhasebe departmanina kalan ayarlar icin geri ödeme talep ettim ve bir daha bu firmayi kullanmayi düsünmüyorum, tavsiye de etmiyorum. Sanirim yönetimi ve ilgili kisileri degisti artik.
Ilgili arkadas ticket IDlerinden beni bulabilir sanirim.