karaytumut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kahvaltı yıllardır yapmam öğlen arası asla ekmek yemediğim halde 105 oldum. Evde akşam çok yiyordum sanırım. Bana göre en çok kilo aldıran kahvaltı ve aburcubur

öyle hocam bır paket bıskuvı yada cıps bır doner kadar kalorıılı neredeyse (hatay usulsuz anamm babamm doner)
Hareketsizlikten oluyordur. 105 ten 75-78 arasına düştüm ama şuanda çok yiyorum. 1 buçuk kuş başı pideden gece kocaman tost ve pizzalara kadar. Fakat inanılmaz yürüyorum hareket ediyorum. Kiloluyken çok yerseniz ve çok harekette ederseniz verilmiyor kilo hep sabit kalıyor. Fakat istediğiniz kiloya gelip yine çok yer ve aşırı hareket ederseniz o kiloda sabit kalıyorsunuz. Gelişim çağındaki çocuklar gibi düşünün yada gençliğinizi. Ne kadar yerseniz vücut yakıyor çünkü çok hareket ediyorsunuz. Kilo alan insanlara zaten bakın tüm gün masa başında oturan ve hareket etmeyenler. Ama çok aktif bir hayat içinde aşırı hareketliyseniz ne yerseniz yiyin gidiyor. Zaten yaz geldi bol bol denize gitme imkanınız varsa saatlerce aralıklı olarak yüzün. Akşam eve gidince oturduğunuz yerde uyuya kalırsınız çünkü vücudun hareket etmeyen yeri kalmaz.

Kısacası diyet listesi falan her şey boş hikaye. Hayatınızda hareketlilik yok ve uyanık kaldığınız sürenin %5 yada 10 unda az hareket ediyorsanız kilo alırsınız.