huseyinaltuner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklasik 3 haftadir kullaniyorum. Ve gayet cok iyi calisiyor. Yorum birakmak artik vacip oldu. Fakat konu basliginda degerlendirmede malesef 3 yildiz oldugunu gordum ve sasirdim. Fakat diger arkadaslar neden 1 yildiz verdi onu merak ediyorum? Arkadas whatsapp dan baya yardimci oluyor. Istekleri yapmaya calisiyor. Gayet guzel ilerliyor.
Merhabalar çok teşekkürler hocam memnuniyetiniz için!

orkun2324 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Satın aldığınızda hizmet bitmiyor. Sorduğum tüm sorulara inanılmaz yardımcı oldular. Bu kadar iyi bir hizmet beklemiyordum. Geçmiş yorumlarıma bakarsanız kimseyi bu kadar övmediğimi görebilrisiniz
Teşekkür ediyorum kendilerine, herkese denemelerini tavsiye ederim.
Her daim en iyisini vereceğim hocam şüpheniz olmasın.

bubireklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuanda kullandığım en iyi sistem. 1 haftadır bağımlısı oldum. Çok fazla api denedim. Hocamın sattığı kadar sorunsuz ve kusursuz olanına hiç denk gelmedim. Mutlaka denemenizi tavsiye ederim
zentio.dev bağımlılığı diyebilir miyiz?

Soft34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 aylık API hizmeti satın aldım. Kurulum sürecinde uzaktan bilgisayarıma bağlanarak tüm işlemleri eksiksiz şekilde gerçekleştirdi. Destek taleplerime her zaman hızlı ve anlık dönüş sağladı. Hatta gerektiğinde mobil cihaz üzerinden uzaktan bağlantı kurarak detaylı bilgilendirme yaptığını da gördüm. Gerçekten işini titizlikle yapan, ilgili ve güvenilir bir kişi. Gözüm kapalı tavsiye edebileceğim nadir insanlardan biri.
Selamlar, hocam sizi memnun edebildiysem ne mutlu bana, çok sağolun.

ali06han adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@hulorp317

üye oldum teşekkürler.
Selam, yardımcı oldum hocam.