KaganBozkurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce böyle bir konu yaşamıştım. Satıcı muhtemelen ürün fiyatını güncellemeyi unuttu sırf iptal edip iade alın diye bu şekilde tavır sergiliyor. Biraz daha üstelerine gidip hem satıcı hem Trendyol müşteri hizmetlerinin aldığınız fiyattan gönderttirilecektir
Kesinlikle ya amazondan akşam üstü 8 gibi sipariş verdim sabah 9 da zil çalıyor amazondan siparişiniz var diye 12-14 saatte getirdiler
imranran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
satıcının numarasını bulmak istersen yardımcı olurum direkt wp den yaz adama genelde o firmanın patronlarının hesabına kayıtlı o trendyollar
Teşekkür ederim hocam, buldum bi dönüş yapmıyorlar selamın aleyküm - aleyküm selam dan sonra mesajlara bakmıyor

ahmettokmak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam o ceza yemiştir. Öte yandan trendyola direk şikayetçi olun. Şikayet var firmasına da mağaza adını ve linkini yazıp sikayetci olun. 500 TL zarar etmeyelim diye binlerce TL zarar etsinler akılları başlarına gelir.
Ceza yemişse çok iyi yememişse böyle yapmaya devam ediyorsa trendyolun aptallığı olur, şimdi şikayet varada yazacağım google mapsdan da 10-20 tane yorum yaptırıcam.