Kendimi bildim bileli horlayan biriyim. Çocukluğumda, kilolu halimde, zayıf halimde böyleydi hep. Ama son birkaç aydır inanılmaz aşırıya kaçmaya başladı horlamam. Hatta halk arasında "karabasan" denilen olayı sürekli yaşamaya başladım. Uykumda sürekli boğularak uyanıyorum, bundan dolayı da kalbim refleks olarak inanılmaz hızlı atmaya ve panikletmeye başlıyor. Hatta geçen ay o kadar çok kötü uyandım ki kalp krizi geçiyorum sandım ve ambulansla hastaneye kaldırdılar. Kalpte bir sorun olmadığını söylediler. Araştırdım bu durumu, uyku cihazına bağlayıp kontrol ediyorlarmış problem ne vs diye. Aydın'da uyku apnesi diye bölüm vardı, randevu bulamadığım için kulak burun boğaza aldım. boğazıma baktı ve bademcik kısmımın çok geniş olduğunu, ameliyatla alınması gerektiğini söyledi. Fakat tam teşhişi uyku apnesi bölümünün koyacağını ve dediğim uyku cihazına bağlacaklarını söyledi. 2 hafta sonra, salı gününe randevu alıp gideceğim bakalım ne olacak. Bu durumu yaşamış, tecrübe etmiş arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim...