Daha çok doğa daha az insan diye yorumladım ama
Çok basit < Arabadan inin. Petrol veya Dinlenme Tesisi adımlayın hocam. 500 - 750 adım atın düzelirsiniz. İlk musait yerde.
Mantıklı ama işte o an sinirli olunca direkt akla gelmiyor en iyisi direkt durup dışarı çıkıp yürümek.
ben küçüklükten beri çekiyorum dediniz sorunları en son dayanamadım psikiyatriye giderek çözüm buldum ilaç içtim an hersey geçiyor 1 -2 saat sonra geri geliyor 3 yıldır tedavi görüyorum doktora gitmenizi tavsiye ederim
Benim bu şekilde sürekliliğim yok çok nadir belki ayda 1 kere böyle sinirleniyorum doktor aklımda yoktu ama en iyisi bunu bir düşüneyim.
Çok öfkelendiğimde, acı çektiğimde veya gerçekten hak etmediğimi düşündüğüm bir şey yaşadığımda uğraştığım şey her neyse bırakıp önce derin birkaç nefes alıyorum ardından kulaklığı takıp yürüyüşe çıkıyorum, müzik dinleyerek yürüyorum sakinleşene kadar.
Ek olarak sakinleşmeye denizde çok iyi geliyor, denize bakmak huzur veriyor imkan varsa sahile gitmekte iyi olabilir.
O an sinirden bir anda durmak sakinleşmek asıl mevu tabi ama konuda ki bir kaç yoruma göre yürüyüş en iyi çözüm gibi duruyor teşekkürler.