Selam Arkadaşlar,
Bayram öncesi Deri mont satışı yapmaktaydım.
Erkek Deri Dik Yaka Ceket | 3lü Beden Aralığı | Şık & Modern | Uygun Fiyat | Hızlı Kargo - R10.net ilgili konu budur. @
Evdekitepe arkadaş whatsap üzerinden iletişime geçerek bizlerden 1 adet M beden sipariş oluşturdu kapıda ödeme olacak şekilde. Her şey okey sipariş alındı ürün özenle paketlendi kapıda ödeme olacak şekilde gönderim sağlandı. 2 gün içerisinde müşteriye ürün teslim edildi teslimat tarih ve saat'i aşağıda yer almaktadır.
Teslimat Bilgisi (işaretli alan).
Sonrasında yaklaşık 20 Dakika sonrasında arkadaş bana whatsapp üzerinden tekrardan iletişime geçerek iade etmek istedi kendisine bedenin olmaması kaydı ile iade oluşturmak istedi arkadaşın bizlere ilettiği görseli ve mesajı bırakıyorum. Arkadaşın ilettiği görsele yorumlama yapmadan iade talebini kabul ettim ve gerekli aras kargo anlaşma kodunu ve iade kargo ücretinin kendise ait olacağını belirttim kabul etti. Bu durumda bizler iadenin gelmesini bekliyoruz.
Fakat bu arkadaş iadeyi göndermeyip aradan 49 gün sonra (22.04.2026 - 10.06.2026) tarihinde tekrardan iletişime geçerek iade etmek istediğini belirtti. Kendisine yasal iade sürecinin 15 gün içerisinde olduğunu belirttik
(instagram, whatsap üzeri satışlarda veyahut trendyol hepsiburada gibi pazaryerlerinde Yasal iade süreci 15 gündür. ).
Buna rağmen arkadaş bizlerden şikayetci olacağını belirtti.
Sizce bu durumda suçlumuyum ben bir satıcı olaraktan müşterinin iade telebini kabul edip gönderimini sağlamayıp aradan 49 gün sonra tekrar iade etmesini kabul etmemem suç mu ?