ejder126 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle yaşanan tüm bu olayları kınıyorum. Devletimiz gerekli incelemeleri yaparak sorumlular hakkında gereken işlemleri elbette gerçekleştirecektir. Benim merak ettiğim noktalar ise şunlar:

1- @Aktashalil; ; bir paylaşımında MHP'nin "barış süreci" konusundaki tutumuna değinmiş. Siz ise buna karşılık olarak, "Teröristsin demedim, kadınlara hakarete laf ettiğin gibi neden kadınların bulunduğu yerde cana kastedilmesine bir yorumda bulunmadığını sordum." şeklinde bir cevap vermişsiniz.

Burada merak ettiğim husus şu: Kendisinin değindiği konuya neden doğrudan cevap vermediniz? Ayrıca şehit aileleri bu sürecin kendilerine karşı bir haksızlık olduğunu söyleyerek bazı kişileri eleştirdiğinde, bununla ilgili bir paylaşım veya eleştiri yaptınız mı?

3-- Başka bir paylaşımınızda, Cumhurbaşkanı'nın ziyareti nedeniyle bazı araçların haber verilmeden çekildiği iddiası üzerine, "Ne saçma şey, sizce doğru mu? En azından polisin sahibine ulaşması zor değil diye düşünüyorum." şeklinde bir yorum yapmışsınız.

Bu noktada şunu merak ediyorum: Birinci konuda insanlara "Neden susuyorsunuz, neden üç maymunu oynuyorsunuz?" diyerek tepki gösterirken, ikinci konuda neden aynı yaklaşımı sergilemediniz? Neden "Bu konuda neden ses çıkarmıyorsunuz, neredesiniz?" şeklinde bir eleştiride bulunmadınız?
Uzun uzun yazmışsınız da bahçelinin çağrısından sonra açtığım ve silinen konum mevcut bunun neye göre o konuda sustuğumu, tepki göstermediğimi düşündünüz acaba? Hala konuda bahsettiğim şeye cevap vermemişsiniz Bahçeli yüzünden zaten böyle ağzınız açılıyor sizin gibilerin