Flankes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Demekki bazıları dilleri ile saldırıyorken, bazıları elleriyle saldırıyor.

O zaman bütün düğünlerde silah sıkan herkes teröristtir 🙄
Yorum yapmaya bile gerek yok en ufak terör olayını savunan birisin

Aktashalil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Varmı elden gelen birşey?
Kadınlara edinilen hakarete sesimiz çıktığı için teröristmi olduk nedir o kafandaki düşünce?

Yada milliyetçi parti liderinin terör elebaşına sözde lider olarak bahsettiğinde bu çığırtkanlığı o konuda da dile getirdin mi?
Teröristsin demedim, kadınlara hakarete laf ettiğin gibi neden kadınların bulunduğu yerde cana kastedilmesine bir yorumda bulunmadığını sordum.

justkaraduman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiçbir kürdün bunu desteklediğini, yanlış dedikleri şeyi başkalarına yapacağını düşünmüyorum. En azından aklı başında olan insanlar için söylüyorum. Kurşunlama olaylarını da twitterdan gördüğüm kadarıyla çoluk çocuğun eline silah tutuşturmuşlar bu ülkede insanlar 100 lira için birbirlerini öldürüyorlar Allah bilir bu hırtlara ne vaadedildi.
Yukarıda gördüğün gibi fıkraya yanlış deyip bu terör olayını destekleyenler var, bende bu arkadaşlardan bahsediyorum konu da doğrudan kürt arkadaşlara değil fıkrayı eleştiren diğer kesimlerde vardı.