İnternette bina yönetimi, site yönetimi diye ayrı ayrı ücretlendirme yapan firmalar var. Mesela bir kişinin ayrı binalarda 10 tane dairesi olsa, onları ayrı ayrı bina ekleyip sadece her binada dairelerini ekleyebileceği sistemler ücretli satılıyor. Ben hepsini yapabilecekleri bir sistem yaptım ve tamamen ücretsiz. Toplu SMS, eposta, borçlulara toplu SMS ve e-posta gönderiliyor. SMS olayın için ileti merkezi firması ile görüştüm, evrakları yolladım, dönüş bekliyorum. Bunun için SMSi pasif bıraktım şu an. Ama topu e-posta gönderiliyor şu an. Gerçekten bunun için ücret kesilmesini mantıklı bulmuyorum. Sadece sms için ücret kesilebilir ama emekli olmadan önce herhangi bir ticari faaliyette bulunmak istemiyorum. İsteyen gönül rahatlığı ile kullanabilir. Tüm güncellemeler bile ücretsiz olacak. İstediğiniz özellikler varsa onları da söyleyebilirsiniz. Amacım sistemin kullanılmasını sağlamak. O kadar emek verdim, boş durmasını istemiyorum. İhtiyacı olanlar kullansın. Ben yönetici olduğum için böyle bir sistem yaptım. Tüm işlemlerimi buradan yapıyorum.
Eklediğiniz dairenin linkini kopyalayıp binadaki daire sakinlerine gönderebilirsiniz (linkler sadece gönderdiğiniz kişiler tarafından görülür). Onlar da üye olup havale yoluyla internetten ödeme yapabilirler. Yaptıkları ödemeler sizin tarafınızdan sitede onaylandıktan sonra dekontları (aidat dekontu) işlem geçmişi sayfasına yansır. Çok daireli binalar için kullanışlı bir sistem.
https://birkasa.com